Izjava o varstvu osebnih podatkov

Varstvo zasebnosti

HepiFit, veterinarska hidroterapija in rehabilitacija, Tina Pihlar s.p., Kidričeva ulica 14, 1236 Trzin (v nadaljevanju: Hepifit) obdeluje osebne podatke uporabnikov proizvodov in storitev Hepifit in obiskovalcev spletnih strani Hepifit v skladu z veljavnimi predpisi na področju varstva osebnih podatkov (Splošna uredba o varstvu podatkov 2016/679).

Kontakt pooblaščene osebe za varstvo podatkov:
email: info@hepifit.si telefon: 00386 68 125 880

Osebni podatki

Osebni podatek pomeni katero koli informacijo v zvezi z določenim ali določljivim posameznikom (v nadaljnjem besedilu: posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki). Določljiv posameznik je tisti, ki ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto tega posameznika.

Namen obdelave osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo in obdelujemo z namenom nudenja proizvodov in storitev Hepifit, kar vključuje postopek registracije uporabnika, plačevanje storitev, uporabniško pomoč, odgovarjanje na vaša vprašanja ali zahteve, pošiljanje obvestil o dogodkih, vsebinah in ponudbah na naslov elektronske pošte ter uporabo proizvodov in storitev Hepifit.

Zbiramo in obdelujemo samo nujne podatke, ki so potrebni za doseganje namena obdelave.

Ob registraciji obdelujemo naslednje osebne podatke: vaše uporabniško ime, geslo, naziv Hepifit ali ustanove naročnika, ime in priimek odgovorne osebe, naslov elektronske pošte, matično številko naročnika, naslov, telefon in fax.

Vaše osebne podatke obdelujemo tudi za namen neposrednega trženja (informiranje o obstoječih in novih vsebinah proizvodov in storitev Hepifit in pošiljanje vabil k izpolnjevanju anonimnih anket o uporabi naših storitev) pod pogojem, da ste podali privolitev za navedeno obdelavo. Privolitev za obdelavo podatkov za namene neposrednega trženja je dana prostovoljno in se lahko v vsakem trenutku prekliče. Prekliče se lahko na zahtevo, dano na elektronsko pošto Pooblaščene osebe za varstvo podatkov, z odjavo na portalu ali z uporabo povezave za odjavo v vsakem prejetem elektronskem sporočilu.

Posredovanje osebnih podatkov drugim uporabnikom

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo drugim uporabnikom, razen z vašim izrecnim dovoljenjem ali v primeru zakonske obveze, oziroma zahtev, ki temeljijo na zakoniti dejavnosti uporabnika. Po potrebi bodo osebni podatki posredovani pogodbenim obdelovalcem za namene zagotavljanja podpore strankam, vzdrževanja informacijskega sistema ali podobnih potreb z obvezno zaupnostjo in varstvom podatkov.

Zaščita osebnih podatkov

Vaše osebne podatke ščitimo z ustreznimi tehničnimi in organizacijskimi ukrepi, s katerimi zagotavljamo, da se obdelujejo samo nujni podatki in za najkrajše obdobje hrambe glede na namen obdelave ter redno izobražujemo zaposlene o zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov.

Vaše pravice glede obdelave osebnih podatkov

Skladno z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov lahko zaprosite za informacijo o tem katere vaše podatke obdelujemo ter zahtevate njihovo brisanje, popravek ali omejitev obdelave. Kolikor je to mogoče, lahko zaprosite za prenos svojih osebnih podatkov. Svoj uporabniški račun lahko izbrišete v vsakem trenutku, vendar v tem primeru ne boste mogli več uporabljati proizvodov ali storitev Hepifit, ki so dostopne registriranim uporabnikom.

Kontakt za zaščito osebnih podatkov

Zahteve, pritožbe ali vprašanja, ki se nanašajo na obdelavo in zaščito osebnih podatkov lahko posredujete na elektronski naslov dpo@lexpera.si ali s klicem na telefonsko številko 00386 68 125 880.

Vsaka zahteva oziroma vprašanje bo rešena najkasneje v roku 30 dni od prejema.

Ob kontaktu in prejemu zahteve si bomo prizadevali potrditi vašo identiteto in preprečiti nepooblaščeno obdelavo osebnih podatkov.

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran ustvari med vašim obiskom naše strani in jih shrani na vaš računalnik. V piškotkih so shranjene nastavitve za spletno mesto, velikosti besedil, jezik itd. Imamo dve vrsti piškotkov: Piškotki prve osebe, torej spletne strani na kateri se nahajate in piškotki tretjih oseb, ki so nastavljeni iz drugih domen, ki imajo na spletni strani vključene različne vsebine (analize, družabna omrežja, oglasi,…).

Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke:

Sejni piškotek se ustvari, ko odprete našo spletno stran. Sejni piškotek se uporablja za shranjevanje informacij v primerih kot so izbira jezika, zavihek na katerem se nahajate, velikost besedila itd. Sejni piškotek se izbriše takoj, ko zaprete okno.

Trajni piškotki omogočijo, da si spletna stran zapomni vaše osebne nastavitve za daljše časovno obdobje (vaša odločitev o piškotkih, velikosti besedila, ipd.). Trajni piškotek se nastavi za določen čas. Po preteku nastavljenega obdobja se piškotek izbriše in morate ponovno ponoviti določene korake (ponovna potrditev o uporabi piškotkov, ponovna nastavitev velikosti besedila itd.).

Piškotki tretjih oseb se uporabljajo za razne spletne analize, spletna oglaševanja, družabna omrežja itd.

Onemogočenje piškotkov

Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:

Chrome

Firefox

– Internet Explorer 9

Internet Explorer 7 in 8

Opera (stran v angleškem jeziku)

Safari (stran v angleškem jeziku)

Če piškotke izključite, so lahko
nekatere možnosti spletne strani onemogočene
.